Joulusiivous

Jouluun kuuluu perinteisesti joulusiivous – vuoden suurinta juhlaa on mukava juhlia siistissä ja puhtaassa kodissa. Mutta kenellä on aikaa kuurata kylpyhuoneet, jynssätä lattiat ja pyyhkiä pölyt kaikkialta – myös sieltä kattolampun päältä? Joulua ennen kaikkien kalenterit ovat tupaten täynnä tapahtumia: on lasten joulujuhlia, harrastusten kauden päättäjäisiä, vuoden lopun työkiireitä – ja tietenkin kaikkea muuta jouluun valmistautumista! Mitä, jos tänä vuonna antaisit ammattilaisen hoitaa kotisi joulusiivouksen, ja voisit itse keskittyä siihen, että saat työsi tehtyä ja joulutunnelman luotua kotiisi? Me RA Siivouspalvelussa hoidamme kotisi joulukuntoon ammattitaidolla ja luotettavasti. Käytämme kotisi materiaaleille sopivia puhdistusaineita ja teemme työmme huolella alusta loppuun. Ota nyt yhteys niin sovitaan, milloin sinun kotisi joulusiivous tehdään!

Siivouslahjakortti työntekijöille

On taas se aika vuodesta, kun työntekijöitä pitää muistaa. Herkkukorit, lahjaesineet, viinipullot – kaikki ovat jo monta kertaa käytettyjä ideoita, eikä uusien keksiminen ole aina helppoa. Mitä, jos antaisit lahjan, joka ilahduttaa vielä pitkälle ensi vuonnakin? RA Siivouspalveluiden lahjakortti on taatusti mieluinen lahja. Sen saaja voi valita, käyttääkö hän lahjakortin kotisiivoukseen tai vaikka ikkunoiden pesuun. Lahjakortin arvon voit itse valita. Kysy lisää!

Siivouslahjakortti pukinkonttiin

Mitä lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Palveluiden ja aineettomien lahjojen antaminen kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Siivouslahjakortti on lahja, joka ilahduttaa saajaansa aivan varmasti! Voit valita, annatko lahjaksi kertasiivouksen, ikkunanpesun – tai ehkä säännöllisen kotisiivouksen koko ensi vuoden ajaksi! Jos ostat lahjan puolisollesi tai vanhemmillesi, saat siitä myös kotitalousvähennyksen. Mitä, jos tänä vuonna ostaisit pölyttyvän tavaran sijaan palvelun, jolla pölyt saa pois olemassaolevien tavaroiden pinnoilta? Kysy lisää!

Hinnasto

1h+k+kh

210€

2h+k+kh

240€

3h+k+kh

280€

4h+k+kh

320€

5h+k+kh

350€

   

Hinnat sis. alv ja ikkunoiden pesu.
Tilaamalla joulusiivouksen 20.12.2017 mennessä, saat 15% alennusta.